Duyuru

Prof. Dr. Osman Göktaş ile "Mobilya ve Göz İzleme Cihazı" | Geleceği Gören Projeler

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2021 13:18:13
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Göktaş, yürütücülüğünü üstlendiği "Göz İzleme Teknolojisi ile Mobilyalar Üzerinde Oluşan İlgi Odaklarının Görüntülenmesi ve Yeni Ürün Tasarımındaki Etkinliğinin Belirlenmesi" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesini ve proje ekibini tanıtıyor.

Üniversite - sanayi iş birliği kapsamında yürütülecek proje ile mobilya mağazasında gezinen müşterilerin göz izleme cihazı aracılığıyla odaklandıkları ürünler ve ürün üzerindeki bölümler tespit edilecek.

Lineadecor firmasının Gebze'de yer alan mobilya mağazasında 120 katılımcı ile yürütülecek çalışmalar sonucunda ortaya çıkacak verilerin mobilya sektöründeki üreticiler ile paylaşılması ve bu yolla müşteri memnuniyetinin arttırılması amaçlanıyor.

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 26.10.2021 00:00
Okunma Sayısı : 2085